Контакти | Карта на сайта | Български | English
Начало
08.10.2012 Лаборатория „Вътрешен воден транспорт” 1-3 октомври 2012 г. Лом в рамките на проект DaHar – „Развитие на пристанищата по река Дунав”
Голям размер

От 1 до 3 октомври т.г. в сградата на хотел „Трансимпекс” в Лом се състоя осмата „Лаборатория по вътрешен воден транспорт” в рамките на проект DaHar. Представянето на  подробна информация за сегашното състояние на пристанище Лом ( Status Quo, изготвено от външен експерт) повдигна много въпроси за обсъждане от участниците в срещата. Кап. Тони Тодоров, ръководител на проекта от страна на ИА „МА” обясни подробно перспективите за развитие на пристанището в контекста на Генералния план за развитие на град Лом.

Експерт от ДП „Пристанищна инфраструктура” представи работата по изпълнението на  проект „Булрис” .

Участниците в срещата посетиха и пристанище Лом, където на място изпълнителният директор запозна присъстващите с историята, силните години и сегашната работа на порта. На другия ден представянето на пристанището продължи в залата с множество схеми, диаграми и статистическа информация. Участниците в „лабораторията” обсъдиха силните и слабите страни, дадоха препоръки за бъдещото развитие на Лом като дунавско пристанище, включено в проект DaHar.

Заседанията на петте тематични групи и обобщаващата информация на водещия партньор завършиха   работата на осмата лаборатория по проект DaHar в Лом.

Архив
- 2018 г.
- 2017 г.
- 2016 г.
- 2015 г.
- 2014 г.
- 2013 г.
- 2012 г.
- 2011 г.
- 2010 г.
- 2009 г.
- 2008 г.
- 2007 г.

е-услуги
Антикорупция

С лице към хората

Телефон 112

Морски спасително-координационнен център

Контакти.

Информация за извършвания държавен пристанищен контрол в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Задължения за докладване
Списък на проверени, задържани и банирани кораби
Процедура по обжалване
Списък с контакти по въпроси свързани с ДПК

RSS feed